La Liga

Real Madrid u najjačem sastavu svladao Rayo Vallecano, Sevilla remizirala s posljednjom ekipom na ljestvici

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Real Madrid je poveo u 31. minuti golom Karima Benzeme, ali je u 84. izjednačio Raud de Tomas. No, gosti nisu uspjeli sačuvati jedan bod protiv renomiranog suparnika već je Rodrygo, u 89. minuti, lijepo naciljao s vrha šesnaesterca za konačnih 2-1



MADRID Nogometaši madridskog Reala svladali su na domaćem terenu Rayo Vallecano s 2-1, u susretu 36. kola španjolske La Lige.


Real je igrao u najjačem sastavu, a nedostajao je tek Vinicius Junior zbog lakše ozljede. No, svi igrači Reala prije utakmice su na teren izašli s dresovima i brojem 20 na leđima čime su stali u zaštitu spomenutog Brazilca Viniciusa koji je cijele sezone, pa je takav slučaj bio i u prošlom kolu na gostovanju kod Valencije, na meti rasističkih napada.


Real Madrid je poveo u 31. minuti golom Karima Benzeme, ali je u 84. izjednačio Raud de Tomas. No, gosti nisu uspjeli sačuvati jedan bod protiv renomiranog suparnika već je Rodrygo, u 89. minuti, lijepo naciljao s vrha šesnaesterca za konačnih 2-1.




Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić je igrao do 71. minute.


Villarreal je pred svojim navijačima svladao Cadiz 2-0, a oba pogotka je dao Senegalac Nicolas Jackson u prvom poluvremenu. Cadizu tako i dalje slijedi grčevita borba za ostankom u ligi.


Sevilla je gostovala kod Elchea, posljednje momčadi na ljestvici, a dvoboj je završio 1-1. Sevilla je povela golom Lamele u 10. minuti, ali je osam minuta kasnije ostala s igračem manje zbog isključenja Gueyea. Elche je gol za jedan bod dao u 25. minuti, a strijelac je bio Tete Morente.


Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić za Sevillu je zaigrao od 70. minute.


U četvrtak posljednje utakmice ovog kola igraju Mallorca – Valencia i Osasuna – Athletic.