KOMENTAR TENISKOG VELIKANA

Rafael Nadal progovorio o svojim rivalima: “Novak je savršen tenisač, a Federer svestran i nepredvidljiv”

Portal Novi list

Foto Reuters

Foto Reuters

“Novak je savršen tenisač, nema slabosti. Jednako dobro može igrati na tvrdoj podlozi, na zemlji i na travi. Federer je također impresivan, ima razne varijacije u igri pa je njegovim protivnicima gotovo nemoguće predvidjeti što će sljedeće odigrati”, smatra Nadal.



RIJEKA Jedan od najboljih tenisača svih vremena, Rafael Nadal, otvorio je dušu za japanske medije. Nadal se osvrnuo na poraz u polufinalu Roland Garrosa od Đokovića.


“Novak je bio pametniji i efikasniji od mene, posebice kada je izbor udaraca u pitanju. Činilo mi se da je i svježiji. Želim osvojiti Roland Garros što je više puta moguće, a idealnu priliku vidim već sljedeće godine”, najavio je Španjolac.


Bik s Mallorce biranim je riječima govorio o Đokoviću i Federeru.




“Novak je savršen tenisač, nema slabosti. Jednako dobro može igrati na tvrdoj podlozi, na zemlji i na travi. Ove godine pokazuje veliku stabilnost u svojoj igri. Federer je također impresivan, ima razne varijacije u igri pa je njegovim protivnicima gotovo nemoguće predvidjeti što će sljedeće odigrati”, smatra Nadal.


Kaže i da bi trebalo obratiti pažnju na novu generaciju tenisača koja prijeti preuzimanjem trona.


“Nisu nas još uspjeli u potpunosti smijeniti, ali jako su opasni. Posebno vrijedi istaknuti trojku Medvedev, Tsitsipas i Zverev, a tu je i odlični Dominic Thiem”, zaključuje Nadal.