Derby della Učka

Puljanima će protiv Rijeke nedostajati jedan igrač, trener Garcia upozorava: “Radi se o velikom protivniku”

Portal Novilist.hr

Gonzalo Garcia i Bernardo Matić/Foto NK Istra 1961

Gonzalo Garcia i Bernardo Matić/Foto NK Istra 1961

Ovisit ćemo samo o nama, bez obzira na protivnika. Lijepo smo startali, držimo dobru energiju u ekipi i nadam se da ćemo tako i nastaviti - rekao je Matić.+



PULA Trener Istre 1961 Gonzalo Garcia i igrač Bernardo Matić najavili su sutrašnji (18.55) derbi protiv Rijeke. Puljanima će na Rujevici nedostajati branič Galilea, kojega još uvijek muči ozljeda.


– Sutra igramo protiv velikog protivnika i jake momčadi. Mislim da je to dobra prilika za naše igrače da daju svoj maksimum, da uživaju u dobroj utakmici i da nastave u dobrom smjeru. Einar Galilea nije u konkurenciji zbog ozljede, ostali igrači su zdravi i spremi za utakmicu – rekao je trener Gonzalo Garcia.


Bernardo Matić nada se nastavku pozitivnog niza svoje ekipe…




– Dobro znamo o kakvoj kvalitetnoj ekipi i kvalitetnim pojedincima se radi, međutim mi ćemo se koncentrirati na nas, dat ćemo svoj maksimum i nastaviti naš put koji je jako dobro krenuo. Ovisit ćemo samo o nama, bez obzira na protivnika. Lijepo smo startali, držimo dobru energiju u ekipi i nadam se da ćemo tako i nastaviti – rekao je Matić.