ATP MADRID

Puetz i Zverev predali polufinalni susret, protiv Mektića i Pavića će u finalu igrati Zeballos i Granollers

Hina

Nikola Mektić i Mate Pavić/Foto PIXSELL

Nikola Mektić i Mate Pavić/Foto PIXSELL

Granollers i Zeballos su do finala stigli bez borbe jer su im Nijemci Tim Puetz i Alexander Zverev predali polufinalni susret nakon što je Zverev izborio finale u pojedinačnoj konkurenciji.



MADRID Hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić u finalu parova na ATP turniru iz serije “Masters 1000” u Madridu igrat će protiv Španjolca Marcela Granollersa i Argentinca Horacija Zeballosa.


Mektić i Pavić su u polufinalu s uvjerljivih 6:4, 6:2 svladali Belgijance Sandera Gillea i Jeroena Vliegena nakon samo sat i pet minuta igre i tako izborili već sedmi nastup u finalu ove godine, a dosad su osvojili pet naslova (Antalya, Melbourne 2, Rotterdam, “Masters 1000” Miami i “Masters 1000” Monte Carlo).


Granollers i Zeballos su do finala stigli bez borbe jer su im Nijemci Tim Puetz i Alexander Zverev predali polufinalni susret nakon što je Zverev izborio finale u pojedinačnoj konkurenciji svladavši u polufinalu Austrijanca Dominica Thiema sa 6:3, 6:4.




Mektić i Pavić su protiv Granollersa i Zeballosa igrali prije tri tjedna u polufinalu turnira iz serije “Masters 1000” u Monte Carlu i bili uspješniji sa 3:6, 7:5, 10:4.