Ostaje u Italiji

Prvi strijelac Napolija: “Ne zanimaju me ni Manchester United ni Chelsea, ali logično mi je da me prate”

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Prvo ime Napolija je spomenuti Nigerijac Osimhen za kojeg su se već ranije zainteresirali mnogi europski klubovi, a taj interes jača iz dana u dan. Prvi su u redu, navodno, Manchester United i Chelsea



NAPULJ U ovom trenutku uopće me ne zanimaju ni Manchester United ni Chelsea, rekao je 24-godišnji nigerijski nogometaš Victor Osimhen, prvi strijelac Napolija.


Vjerojatna glavna nogometna priča u Europi ove sezone je Napoli, sjajna momčad koja dominira talijanskom Serie A, a na sigurnom je putu i prema četvrtfinalu Lige prvaka nakon gostujuće 2-0 pobjede kod Eintrachta.


Prvo ime Napolija je spomenuti Nigerijac Osimhen za kojeg su se već ranije zainteresirali mnogi europski klubovi, a taj interes jača iz dana u dan. Prvi su u redu, navodno, Manchester United i Chelsea.




„Uistinu me jedino zanima Napoli i ništa drugo. Što će biti u budućnosti sa mnom i Napolijem vidjet ćemo i saznati na kraju sezone“, rekao je Osimhen koji ima valjani ugovor s talijanskim južnjacima do lipnja 2025. godine.


Osimhen je prvi strijelac Serie A s 18 golova, a u Napoli je došao 2020. godine iz francuskog Lillea. U nigerijskoj reprezentaciji je tijekom karijere skupio 22 nastupa te je postigao čak 15 pogodaka.


„Sasvim je normalno da najjači europski klubovi prate nogometaše koji su u formi, koji su pri vrhu pa mi je logično i da se mene prati. To mi ne stvara pritisak, to mi je jedino motivacija za dalje. Ali, ponavljam, fokus je jedino na Napoliju. Imamo puno toga za obaviti u klubu i na odličnom smo putu napraviti nešto veliko kroz ovu sezonu“, dodao je Osimhen.