Pobjeda Hiberniana

Protivnik Rijeke u Europi nakon preokreta slavio u prvom kolu škotskog Premiershipa, uoči dolaska Bijelih ostali su bez važnog igrača

Portal Novilist.hr

Foto Hibernian FC, Instagram

Foto Hibernian FC, Instagram

Hibernian je u sezonu krenuo bez 19-godišnjeg lijevog beka Josha Doiga, koji nije bio u zapisniku zbog transfera koji bi trebao ostvariti tijekom sljedećih dana. Za talentiranog Škota interes su, među ostalim, pokazali Celtic, Arsenal i Chelsea



RIJEKA Hibernian, suparnik Rijeke u trećem pretkolu Konferencijske lige, slavio je 3:2 na gostovanju kod Motherwella u prvom kolu škotskog Premiershipa.


Momčad Hiberniana dva puta je izjednačila rezultat, a potom i preokrenula omjer u 70. minuti pogotkom Boylea s bijele točke. Motherwell je poveo u 12. minuti preko van Keena, a samo pet minuta kasnije Magennis je izjednačio. Na odmor se otišlo s ponovnim vodstvom domaće momčadi nakon što je Mugabi bio precizan u 29. minuti, ali je Doidge u 56. izjednačio, a zatim Boyle postigao pogodak vrijedan pobjede.


Hibernian je u sezonu krenuo bez 19-godišnjeg lijevog beka Josha Doiga, koji nije bio u zapisniku zbog transfera koji bi trebao ostvariti tijekom sljedećih dana. Za talentiranog Škota interes su, među ostalim, pokazali Celtic, Arsenal i Chelsea.