STADION MAKSIMIR

Proprema se odlična zabava za navijače: HNS pripremio fan zonu uoči ogleda Hrvatske i Armenije, najavljen i koncert

P. N.



Hrvatski nogometni savez će u utorak, uoči ogleda Hrvatske i Armenije, s partnerima organizirati fan zonu kod stadiona Maksimir, a sve posjetitelje očekuje bogat program, uključujući atraktivan koncert te javno gledanje utakmice, objavio je HNS.


Za sve željne vatrene atmosfere i dobre zabave uoči, tijekom i nakon utakmice protiv Armenije (utorak, 21. studenoga u 20:45 sati), HNS je organizirao fan zonu koja će biti smještena ispod zapadne tribine maksimirskog stadiona, a za posjetitelje će biti otvorena od 17:00 sati.





Uoči utakmice, sve prisutne zabavljat će popularni glazbenici Mate Bulić i Tiho Orlić, a na velikom ekranu navijači će moći uživo pratiti utakmicu protiv Armenije, u kojoj Vatreni pobjedom mogu osigurati plasman na EURO 2024.


Uz to, u navijačkom kamionu Sport Visiona bit će moguće kupiti službene licencirane proizvode HNS-a, poput dresova hrvatske reprezentacije i navijačkih rekvizita. K tome, bit će moguće napraviti besplatne dijagnostičke preglede u okviru projekta “Pokaži srce”, kao i osvojiti vrijedne nagrade HNS-ovih partnera Hisensea, Čipi Čipsa i Hyundaija. Najmlađi će se moći okušati u e-nogometu i stolnom nogometu, a za sve prisutne bit će omogućeno još puno dobre zabave.


Dobra vremenska prognoza, važna utakmica, svjetska brončana reprezentacija predvođena kapetanom Lukom Modrićem i bogata fan zona – ispunjeni su svi preduvjeti za odličnu zabavu na Maksimiru gdje nam se možete pridružiti u utorak od 17 sati. Uz malo sportske sreće, vjerujemo da ćemo nakon utakmice zajedno slaviti novi plasman Hrvatske na veliko natjecanje!


Podržimo Vatrene zajedno!