NAGRADE KARATE SAVEZA

Proglašeni najbolji karatisti i treneri PGŽ-a u 2020. godini, Boran Berak i Alessandra Hasani najuspješniji seniori

Ivana Vaupotić

Najbolji karatisti i treneri Primorsko-goranske županije/Foto: M. GRACIN

Najbolji karatisti i treneri Primorsko-goranske županije/Foto: M. GRACIN

Boran Berak i Alessandra Hasani proglašeni su najboljim seniorima u 2020. godini u borbama u izboru Karate saveza Primorsko-goranske županije.



RIJEKA Karatisti TAD-a Boran Berak i Alessandra Hasani proglašeni su najboljim seniorima u 2020. godini u borbama u izboru Karate saveza Primorsko-goranske županije. Renato Rešetar (Zamet) i Laura Fučik (Delta) najbolji su mlađi seniori, titula najuspješnijih juniora u prošloj godini pripala je Nini Donadiću (TAD) i Emi Sgardelli (Champion), dok su najboljim kadetima proglašeni David Milinovich (Metal) i Darija Šnajder (Kastav).


Matteo Mrakovčić Wernoth (Krk Croatia) i Emma Zejnić (No kachi) najuspješniji su u 2006. godištu, Niko Depikolzvane (Krk Croatia) i Sara Tadej (Kostrena) najbolji su među karatistima rođenima 2007. godine, Ivan Ožbolt (Kastav) i Hanna Malkić (Champion) u 2008. godištu, Ante Matijević (Kastav) i Noa Guščić (Champion) u 2009. godištu, a Elias Josip Rudman (Krk Croatia) i Eni Davidović (Kastav) u 2010. godištu. River Guščić (Champion) i Lucija Rafaj (Krk Croatia) istaknuli su se među konkurencijom 2011. godišta, a Ivan Laginja (Champion) i Irja Čeko (TAD) među karatistima rođenima 2012. godine.


Dorian Fafanđel (Rab-Enpi) i Mirta Rustija (Zamet) proglašeni su najboljim juniorima u katama, u kojima su najbolji kadeti Damjan Bravarić Ćilo (Rab-Enpi) i Ena Guščić (Rab-Enpi), u 2006. godištu slavio je Luka Keko (Rab-Enpi), u 2007. godištu Maro Renić (Rab-Enpi), a u 2008. godištu Ivano Tomičić (Rab-Enpi) i Alicia Angelina Preinsberger (Rab-Enpi). Gabriel Anđelić (Rab-Enpi) i Minela Makarević (Zamet) najbolji su kataši u 2009. godištu, Duje Kac (Rab-Enpi) i Leona Peić (Rab-Enpi) u 2010. godištu, Aleksandar Đukanović (Delta) i Lena Žižak (Zamet) u 2011. godištu, a Mikula Meštrović (Delta) i Sara Memić (Zamet) u 2012. godištu. Gordana Kovačević (Zamet) proglašena je najboljom veterankom u katama.




Proglašeni su i najbolji treneri u 2020. godini, Miladin Matković (Zamet) najuspješniji je trener u katama i borbama, Miroljub Berak (TAD) najuspješniji je trener u borbama, a Zdravko Naletina (Rab-Enpi) najbolji je trener u katama. Karate klub Zamet najuspješniji je klub u Primorsko-goranskoj županiji u 2020. godini.