Borba za peto mjesto

Primorjaši puni motiva dočekuju splitski Mornar: “Naučili smo iz pogrešaka”

Valentina Prokić

Noa Burburan/V. KARUZA

Noa Burburan/V. KARUZA

Na Kantridi nitko nije favorit pa tako ni Mornar. Žao nam je što nismo protiv njih izborili ulazak u Premier regionalnu ligu, ali sada želimo to peto mjesto – rekao je Noa Burburan



RIJEKA Vaterpolisti Primorja EB danas od 20 sati na Kantridi dočekuju splitski Mornar BS u drugoj utakmici doigravanja za peto mjesto u PH. Primorjaši su prvu utakmicu u Splitu izgubili, a ukoliko žele izboriti treću, moraju pobijediti na svom bazenu.


– Svjesni smo da smo u prvoj utakmici u Splitu pogriješili, da smo izgubili dobiveno, ali naučili smo iz pogrešaka i nećemo dozvoliti da se ponove – rekao je prvotimac Primorja EB Noa Burburan.


Taktičkih iznenađenja nema, jer igra Splićana je Primorjašima dobro poznata. Igraju s dva centra, jedan od njih je vrlo snažni Buzdovačić. Braća Akrap i Vrdoljak potom koriste priliku za šut izvana koji je vrlo nezgodan i koji je slomio Riječane u Splitu. U svlačionici je atmosfera odlična, mlada momčad priželjkuje i jaku podršku s tribina.




– Na Kantridi nitko nije favorit pa tako ni Mornar. Žao nam je što nismo protiv njih izborili ulazak u Premier regionalnu ligu, ali sada želimo to peto mjesto – rekao je Noa Burburan.