Umro Marin Ćaćić

Mladi nogometaš senjskog Nehaja nije, nažalost, uspio dobiti najtežu utakmicu. Klub se emotivno oprostio od njega

P. N.

Nažalost, nije dočekao 24. rođendan, koji je trebao proslaviti prvog dana 2022. godine. Vijest o mladom igraču koji se srušio za vrijeme turnira, koji se bori za život, pogodila je Senj, Gospić i Hrvatsku



RIJEKA Marin Ćaćić, 23-godišnji nogometaš trećeligaša Nehaja, preminuo je u riječkom KBC-u, u Zavodu za intenzivno kardiološko liječenje.


Nesretni mladić protekle je nedjelje nastupio u rodnom Gospiću na prvom izdanju malonogometnog Božićnog turnira četiriju gradova Ličko-senjske županije, Gospića, Otočca, Senja i Novalje, koji se neće pamtiti po dobrome. Marin Ćaćić zaigrao je za ekipu Senja, ali samom početku utakmice morao je izaći… Nije se osjećao dobro. Nakon toga se srušio s klupe u Gradskoj sportskoj dvorani. Pružena mu je prva pomoć, položen je na bok i ubrzo prevezen u bolnicu u Gospiću, a kasnije u Rijeku. Nažalost, nije dočekao 24. rođendan, koji je trebao proslaviti prvog dana 2022. godine.


Vijest o mladom igraču koji se srušio za vrijeme turnira, koji se bori za život, pogodila je Senj, Gospić i Hrvatsku, poruke podrške stizale su sa svih strana. Nažalost, Marin Ćaćić nije uspio dobiti najtežu utakmicu.




Od preminulog nogometaša emotivnom su se objavom na Facebooku oprostili iz NK Nehaja.