Nogomet

Predstavljen novi dres Vatrenih: “Puno je ljepši uživo nego na slikama”

Portal Novilist.hr

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

HNS je predstavio dresove koje će Vatreni nositi na skorašnjem EURO-u



ZAGREB Hrvatski nogometni savez (HNS) sa svojim je tehničkim partnerom Nikeom predstavio nove dresove hrvatske nogometne reprezentacije koje će Vatreni nositi na skorašnjem EURO-u u Njemačkoj te predstojećem kvalifikacijskom ciklusu.


“Silno sam ponosan što sam imao tu privilegiju najviše puta odjenuti hrvatski dres, ali uvijek se iznova obradujem novoj garnituri koja slijedi naš prepoznatljivi uzorak. Hrvatska šahovnica čini naš dres jedinstvenim, a to se pogotovo odnosi na prvu garnituru koja ovaj put donosi velike crvene i bijele kvadrate i moram priznati da mi se iznimno sviđa kada vidim ovaj novi dres uživo.


Također, dopada mi se atraktivan dizajn pričuvnog dresa koji me, zahvaljujući kosim kvadratima, dizajnom vraća u 1998. godinu i legendarne Vatrene koji su na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj postali inspiracija mnogim mladim nogometašima, pa tako i meni”, rekao je kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, kojemu je ovo deveti set dresova otkad je prvi put zaigrao za reprezentaciju.




“Dres je puno ljepši uživo nego na slikama. Ima neki retro stil i đir u sebi. Bit će još ljepši ako ćemo ga vezivati uz neki uspjeh. Nama je ovo okupljanje baš dobro došlo. Najgori je ovaj period kada reprezentacije nema tri mjeseca, jako se poželimo okupljanja”, rekao je Borna Sosa.