Zahvala Kustića

Predsjednik HNS-a: “Svakoga tko voli Hrvatsku mogli su proći trnci od navijanja usred Beča”

Portal Novilist.hr

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Mislim da su svakoga tko voli Hrvatsku prolazili trnci kada su čuli navijanje više od 25.000 Hrvata usred Beča i zaista hvala svima koji su svojom podrškom uveličali ovaj izuzetan rezultat - kaže KustićRIJEKA Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić uputio je čestitke igračima i stručnom stožeru Vatrenih, kao i zahvalu navijačima, nakon pobjede protiv Austrije i plasmana na Final Four Lige nacija.


Čestitku prenosimo u cijelosti:


– Od srca čestitam izborniku Zlatku Daliću i njegovom stožeru te našim reprezentativcima na ovom impresivnom dostignuću. Mislim da ćemo s vremenom postati još svjesniji veličine ovog uspjeha jer smo u izvanredno snažnoj skupini osvojili prvo mjesto i plasirali se među četiri najbolje reprezentacije u Europi. Zadovoljstvo je tim veće jer smo do plasmana stigli prikazavši nadahnutu igru, ali i snažan karakter jer smo nakon šoka protiv Austrije na početku osvojili 13 bodova u pet utakmica, uz pobjede u Kopenhagenu i Parizu.
Pritom me posebno veseli vidjeti sjajnu atmosferu među našim igračima, kao i spoj prekaljenih klasa predvođenih našim briljantnim kapetanom Lukom Modrićem te ambicioznih i talentiranih mladih igrača. Izbornik Dalić sjajno je proveo smjenu generacija i sada u Katar idemo bez pritiska, ali s puno optimizma i samopouzdanja – izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić pa dodao:


– Izuzetno me raduje simbioza naše reprezentacije i navijača koja se osjeti na svakoj utakmici. Mislim da su svakoga tko voli Hrvatsku prolazili trnci kada su čuli navijanje više od 25.000 Hrvata usred Beča i zaista hvala svima koji su svojom podrškom uveličali ovaj izuzetan rezultat. Hvala i svim navijačima koji su bili uz nas na svim utakmicama, kao i onima koji su nas pratili uz male ekrane – osjeća se veliko zajedništvo, a ovakvi uspjesi ujedinjuju cijelu naciju. Pritom želim zahvaliti i medijima koji su pomogli u stvaranju jednog vrlo pozitivnog ozračja oko reprezentacije, u kojem se sada idemo pripremati za Svjetsko prvenstvo u Kataru.