VELIKI USPJEH TENISAČA

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić čestitao hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji

P. N.

Marijan Kustić/Foto D. KOVAČEVIĆ

Marijan Kustić/Foto D. KOVAČEVIĆ

Uvijek je lijepo kada se Hrvatska na takvoj svjetskoj razini iznova dokazuje kao sportska velesila, kazao je Kustić.



Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, uputio je čestitku hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji koja je sjajnom izvedbom protiv Srbije osigurala četvrto finale Davis Cupa u povijesti.


Pobjedom od 2:1 protiv reprezentacije Srbije, hrvatska teniska reprezentacija izborila je plasman u finale Davis Cupa, po četvrti puta u svojoj povijesti. Vodstvo protiv Srbije donio je Borna Gojo, a nakon što je Novak Đoković izjednačio pobjedom protiv Marina Čilića, par Mate Pavić-Nikola Mektić osigurao je pobjednički bod protiv Đokovića i Krajinovića.


“Izuzetno mi je zadovoljstvo čestitati našim tenisačima na velikom uspjehu koji su ostvarili u Madridu – uvijek je lijepo kada se Hrvatska na takvoj svjetskoj razini iznova dokazuje kao sportska velesila. Zaista su nas dečki sve razveselili ovom izvrsnom izvedbom protiv izuzetno jakog protivnika te im možemo samo poželjeti puno sportske sreće u finalu, i da još jednom osvoje ovaj prestižni trofej”, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.