POMAMA ZA NORVEŽANINOM

Predsjednik Bayerna također pokazao interes za Haalanda: “Mi smo ekonomski snažan klub”

Portal Novi list

Erling Braut Haaland/Foto REUTERS

Erling Braut Haaland/Foto REUTERS

"Mi smo ekonomski vrlo snažan i zdrav klub. Iako i mi patimo zbog pandemije, uvijek možemo dovesti igrače kada smo uvjereni u njihove kvalitete", rekao je Hainer.



RIJEKA – Predsjednik Bayern Münchena Herbert Hainer u razgovoru za Sport1 je potvrdio kako njegov klub može dovesti jednog od trenutačno najpoželjnijih igrača svijeta – Erlinga Haalanda.


Iako se napadač Borussije u raznim glasinama dosad nije spominjao u kontekstu Bavaraca, Hainer nije negirao tu mogućnost.


“Mi smo ekonomski vrlo snažan i zdrav klub. Iako i mi patimo zbog pandemije, uvijek možemo dovesti igrače kada smo uvjereni u njihove kvalitete”, rekao je Hainer.




Haaland je dosad bio spominjan u kontekstu gotovo svih najvećih klubova te su za njega zainteresirani Real Madrid, Manchester City i United, Chelsea, Barcelona…


No, predsjednik Bayerna potvrdio je da klub pregovara o novim ugovorima s Leonom Goretzkom i Niklasom Suleom, čiji ugovori istječu na ljeto 2022. godine. Osim toga, podsjetimo da su Bavarci već dogovorili dolazak Dayota Upamecana iz RB Leipziga.