Ozljeda

Potvrđeno je da Srbija ostaje bez važnog igrača do kraja EURO-a

Hina

Filip Kostić/Foto REUTERS

Filip Kostić/Foto REUTERS

Iz Srpskog nogometnog saveza su obavijestili kako je predviđeno vrijeme oporavka dva tjedna i da vremena za njegov povratak na prvenstvo nema



GELSENKIRCHEN Srpski nogometni reprezentativac Filip Kostić neće igrati do kraja Europskog prvenstva u Njemačkoj nakon što je ozlijedio koljeno u ogledu protiv Engleske.


Na premijeri je Srbija poražena od Engleske s 0-1, a 31-godišnji Kostić je zbog ozljede morao napustiti travnjak krajem prvog poluvremena. Napravio je potom igrač Juventusa magnetsku rezonancu lijevog koljena koja je pokazala oštećenja kolateralnog ligamenta, a sve je zaključeno odlukom da se Kostić više ne može vratiti na travnjake tijekom EURA.


Iz Srpskog nogometnog saveza su obavijestili kako je predviđeno vrijeme oporavka dva tjedna i da vremena za njegov povratak na prvenstvo nema. Kostić će još nekoliko dana ostati u Njemačkoj, a potom će napustiti kamp reprezentacije i nastaviti s rehabilitacijom.




Ispred Srbije su još dvije utakmice u skupini C, prvo dvoboj protiv Slovenije 20. lipnja te protiv Danske 25. lipnja. Kostić je u karijeri za reprezentaciju odigrao 64 utakmice te je postigao tri pogotka.