MBAPPE I NEYMAR U DOBRIM ODNOSIMA

Pochettino tvrdi da nema sukoba između dvije zvijezde PSG-a: “Oni samo žele pomoći momčadi”

Hina

Kylian Mbappe i Maurizio Pochettino/Foto REUTERS

Kylian Mbappe i Maurizio Pochettino/Foto REUTERS

"Razgovarao sam s njima pojedinačno, a vjerojatno su i oni razgovarali međusobno. Uostalom, vidjeli ste fotografije s treninga gdje obojica uživaju. Ponekad mali incident može izazvati val, ali ovo je bio samo pričanje", kazao je Pochettino.



PARIZ Trener Paris St Germaina Mauricio Pochettino smatra da su francuski mediji preuveličali verbalni sukob između zvijezda kluba Kyliana Mbappea i Neymara tijekom prvenstvenog susreta proteklog vikenda u kojem je PSG dobio Montpellier sa 2-0.


Francuski mediji objavili su da je Mbappe bio nezadovoljan što mu Neymar ne dodaje loptu te da je viđen kako o tome govori suigraču koji je bio na klupi za pričuve.


“Oni su fantastični momci i takve se stvari događaju. Vrhunski igrači su kompetitivni, žele pobjedu i žele pomoći momčadi da je ostvari. Razgovarao sam s njima pojedinačno, a vjerojatno su i oni razgovarali međusobno. Uostalom, vidjeli ste fotografije s treninga gdje obojica uživaju. Ponekad mali incident može izazvati val, ali ovo je bio samo pričanje”, kazao je Pochettino.