WTA BERLIN

Petra Martić preko Amerikanke uspješno prošla u drugo kolo WTA turnira u Berlinu

Hina

Petra Martić/Foto REUTERS

Petra Martić/Foto REUTERS

Petri (WTA-25) je trebalo dva sata i 14 minuta da slomi otpor kvalifikantice Muhammmad, koja je 1999. na svijetu, a u cijelom meču viđena su tek dva "breaka".



BERLIN Hrvatska tenisačica Petra Martić prošla je prvo kolo travnatog WTA turnira u Berlinu svladavši Amerikanku Asiu Muhammad s 7-6 (0), 4-6, 6-3.


Petri (WTA-25) je trebalo dva sata i 14 minuta da slomi otpor kvalifikantice Muhammmad, koja je 1999. na svijetu, a u cijelom meču viđena su tek dva “breaka”.


U prvom setu  nije bilo oduzimanja servisa, da bi Martić suvereno dobila “tie-break” bez izgubljenoga poena. U drugom setu pojavili su se problemi za Dućanku, izgubila je svoj servis kod 2-2 što je ujedno značio i gubitak seta.




Martić je u trećem setu ipak pokazala kvalitetu, po prv puta u meču je protivnici oduzela servis kod 3-2 i iskoristila treću meč-loptu za ulazak u 2. kolo.


U narednm kolu Martić čeka peta nositeljica Švicarka Belinda Bencic (WTA-12), koju je dobila u njihovom jedinome međusobnom srazu prije dvije godine u Charlestonu.