Ostaje u Maksimiru

Petković potpisao novi ugovor s Modrima: “Hvala Bjelici, ali Dinamo me više trebao”

Portal Novilist.hr

Bruno Petković/Foto PIXSELL

Bruno Petković/Foto PIXSELL

Petković je u dresu Dinama zabio četiri gola i upisao pet asistencija, a nakon odlaska Dominika Livakovića postao je kapetan. Bio je i prvi napadač Hrvatske na utakmicama protiv Latvije i Armenije u posljednjem ciklusu



ZAGREB Hrvatski reprezentativac Bruno Petković ipak ovoga ljeta neće napustiti Hrvatsku, odnosno otići u turski Trabzonspor, kako se posljednje pisalo. Napadač Dinama ostaje u Maksimiru, potpisao je novi ugovor do 2025. godine, otkrio je sam na konferenciji za medije uoči utakmice sa Slaven Belupom.


Modri su odbili ponudu Turaka od oko četiri milijuna eura.


– Postojala je opcija da idem u Trabzonspor kod bivšeg trenera Nenada Bjelice, ali sam bio jako potreban Dinamu i transfer se nije ostvario. Zahvalio bih se Bjelici na interesu, no Dinamo me više trebao i mislim da sam donio pravu odluku – rekao je Petković na konferenciji za medije uoči utakmice sa Slavenom.




Petković je u dresu Dinama zabio četiri gola i upisao pet asistencija, a nakon odlaska Dominika Livakovića postao je kapetan. Bio je i prvi napadač Hrvatske na utakmicama protiv Latvije i Armenije u posljednjem ciklusu.


Na Petkovićev ostanak jako je utjecala i odluka Ademija da se vrati u Dinamo.


– Da je Aki otišao u Real, žrtvovao bih se i otišao bih i ja – našalio se na presici Petković.