Promjene u Tottenhamu

Perišić navodno ima novog trenera, u London dolazi nakon osvojene trostruke krune

Hina

Ange Postecoglou/Foto REUTERS

Ange Postecoglou/Foto REUTERS

Ovaj 57-godišnji Australac izbjegavao je pitanja o svojoj budućnosti prije i nakon pobjede Celtica u finalu Škotskog kupa nad Invernessom u subotu, piše Guardian



LONDON Engleski velikan Tottenham će za novog glavnog trenera angažirati Angea Postecogloua iz Celtica, objavili su otočki mediji.


Postecoglou je navodno dogovorio dvogodišnji ugovor sa svojim novim poslodavcem nakon što je prošle sezone doveo Celtic do trostruke krune u Škotskoj.


Ovaj 57-godišnji Australac izbjegavao je pitanja o svojoj budućnosti prije i nakon pobjede Celtica u finalu Škotskog kupa nad Invernessom u subotu, piše Guardian.




Nakon finala Škotskog kupa, bivši australski izbornik rođen u Grćkoj Postecoglou je rekao:


“Očekujem da ću uživati ​​u ovom trenutku sljedećih 24 do 48 sati prije nego što me netko odvuče. Istina je da u toj svlačionici vjerojatno postoje igrači koji će sljedeći neće biti druge godine. Takva je priroda nogometa.”


Postecoglou je osvojio pet domaćih trofeja, uključujući uzastopne naslove prvaka, otkako se pridružio Celticu iz japanskog Yokohama Marinosa 2021., navodi Athletic.


Sada će se pridružiti Tottenhamu i konačno postaviti trajnog nasljednika Antonija Contea, koji je sporazumno otišao 26. ožujka.
Tottenham je prošlu sezonu završio na osmom mjestu u domaćoj ligi.