Veznjak Vatrenih

Pašalićev gol donio je veliku pobjedu Hrvatskoj u Kopenhagenu: “Očekujem jednako izazovnu utakmicu i na Maksimiru”

Davor Petrović

Mario Pašalić/Foto D. KOVAČEVIĆ

Mario Pašalić/Foto D. KOVAČEVIĆ

Razgovarao sam u Atalanti o tim utakmicama sa suigračem Joakimom Maehleom. Njega su Danci u Kopenhagenu proglasili igračem utakmice, ali mi smo osvojili bodove - kaže hrvatski reprezentativac



RIJEKA Za aktualno stanje na ljestvici skupine A1 Lige nacija velike zasluge ima i Mario Pašalić, čiji je gol Hrvatskoj donio veliku pobjedu u Kopenhagenu.


– Razgovarao sam u Atalanti o tim utakmicama sa suigračem Joakimom Maehleom. Njega su Danci u Kopenhagenu proglasili igračem utakmice, ali mi smo osvojili bodove. Nadam se da ćemo i sada stići do pobjede koja bi nas gurnula u odličnu poziciju.


Ta utakmica u Kopenhagenu je bila jako teška i zahtjevna. Na kraju smo zasluženo slavili, a sada očekujem jednako izazovnu utakmica – kaže Pašalić, dodajući da Hrvatska ima više nego dovoljno aduta za pobjedu.




Na klupskom planu situacija je podjednako dobra jer Atalanta je nakon sedam kola druga na ljestvici, s istim brojem bodova kao i vodeći Napoli.


– Nitko nije očekivao da ćemo ovako u novu sezonu Serie A. Bilo je dosta promjena u igračkom kadru i malo smo promijenili način igre. Sada smo više okrenuti defanzivnom bloku i izlascima u kontru. To donosi rezultat i svi možemo biti zadovoljni – zaključuje Pašalić.