Nema krize

Ovi sportaši zaradili su najviše tijekom karantene zahvaljujući društvenim mrežama, Ronaldo uprihodio čak 16 milijuna kuna u dva mjeseca

Portal Novilist.hr

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Prema Attainu, portugalski je nogometaš zaradio najviše od svih sportaša tijekom tog razdoblja, a na Instagramu je, osim sponzoriranih fotografija i videozapisa, objavljivao i fotografije sa svojom obitelji u rodnoj Madeiri



TORINO Iako su sportaši ostali bez većega dijela primanja uslijed krize izazvane koronavirusom, ima i onih koji su svejedno ostali u plusu na bankovnim računima. Zbog sponzoriranih objava na Instagramu, Cristiano Ronaldo je tijekom karantene (od 12. ožujka do 14. svibnja) zaradio 1,882,336 funti (oko 16 milijuna kuna).


Prema Attainu, portugalski je nogometaš zaradio najviše od svih sportaša tijekom tog razdoblja, a na Instagramu je, osim sponzoriranih fotografija i videozapisa, objavljivao i fotografije sa svojom obitelji u rodnoj Madeiri.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

The greatest love… ?❤️


Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)





Nakon Ronalda, na listi se nalazi njegov najveći rival Leo Messi koji je u tom razdoblju preko društvenih mreža zaradio oko 11 milijuna kuna, dok je jedan milijun manje uprihodio Neymar.


U “top 10” se od nogometaša nalaze još David Beckham, Zlatan Ibrahimović i Dani Alves, dok je od košarkaša Shaquille O’Neal na četvrtome mjestu (5 milijuna kuna), a Dwyane Wade na osmom (1,2 milijuna kuna). Svoje mjesto na listi su našli i igrač kriketa Virat Kohli (oko 3 milijuna kuna) te boksač Anthony Joshua (milijun kuna).