OI u Tokiju

Zoran Milanović i Gordan Jandroković čestitali Tončiju Stipanoviću: “Ispisali ste povijest hrvatskog olimpijskog jedrenja”

Vjerujem da će vaši uspjesi inspirirati mnoge da ustraju i dostignu svoje sportske snove, poručio je predsjednik Sabora



ZAGREB  Nakon što je u nedjelju hrvatski jedriličar Tonči Stipanović (35) osvojio je srebrno odličje u klasi Laser na OI u Tokiju čestitke su mu uputili predsjednik RH Zoran Milanović i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković.


“Čestitam jedriličaru Tončiju Stipanoviću na osvajanju srebrne olimpijske medalje u Tokiju. Bravo Tonči, bio je ovo maestralni pothvat kojim ste ispisali povijest hrvatskog olimpijskog jedrenja. Hrvatskoj ste donijeli još radosti i vjere da ćemo Olimpijske igre u Tokiju pamtiti s ponosom”, istaknuo je predsjednik RH Milanović.


Predsjednik Sabora Jandroković poručio je:




„Poštovani i dragi Tonči primite srdačne čestitke u ime Hrvatskoga sabora i moje osobno u povodu osvajanja srebrne medalje u klasi Laser na olimpijskoj regati. Ustrajnim trudom, vježbom i predanošću ovim ste postignućem dokazali kako je moguće postići izvanredne rezultate. Nakon osvojenog srebrnog odličja na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, zasluženo ste se ponovno uspeli na olimpijsko postolje. Vjerujem da će vaši uspjesi inspirirati mnoge da ustraju i dostignu svoje sportske snove”.