Produžen mandat

Zoran Brozičević ostaje predsjednik Vaterpolo kluba Crikvenica i u naredne četiri godine

Denis Frančišković

Zoran Brozičević/Foto Arhiva NL

Zoran Brozičević/Foto Arhiva NL

U klubu se nadaju da će nakon pandemije uspjeti organizirati Memorijal Darka Brnjca za mlade igrače



RIJEKA Zoran Brozičević iznova je izabran za predsjednika Vaterpolo kluba Crikvenica i u novom četverogodišnjem mandatu, dopredsjednik je Mladen Gržičić, a tajnik Goran Ježić. Za članove Izvršnog odbora izabrani su Janko Dunđerović, Dejan Blažičević, Luka Lončarić, Silvio Ratković, Snježana Galić, Marin Babić, Bojan Car i Loretta Sučić, dok su članovi Nadzornog odbora Danijel Car, Marko Brnjac i Branko Sviben, odlučeno je to na redovitoj godišnjoj skupštini kluba.


Crikvenički klub u devetoj je godišnjici postojanja, u svom pogonu ima više od 40 mladih vaterpolista u dobi od 7 do 17 godina, 15-ak djece je pristupilo u školu vaterpola, a u pogonu je desetak seniora starijih od 21 godine. Mladići nastupaju u Trećoj HVL – Skupina Rijeka, a vizija vodstva kluba je da mladi igrači (rođeni 2003. godine i mlađi) zaigraju u Prvoj B ligi.


Otežavajući faktor u radu je nepostojanje zatvorenog bazena i adekvatnih klupskih prostorija u kojima bi se skladištila oprema i održavali sastanci. U klubu se nadaju da će nakon pandemije uspjeti organizirati Memorijal Darka Brnjca za mlade igrače.