Kvarner open

ZAVRŠNI TURNIR ADA LIGE U OPATIJI I RIJECI Najbolji predstavnici Slovenije i Hrvatske

P. N.

Foto KŠR Gorovo

Foto KŠR Gorovo

Preko 250 sudionika prijavilo se u ukupno 20 kategorija, a sudjelovali su igrači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije i Njemačke



          


 


Proteklu je subotu u Opatiji i Rijeci održan završni turnir ADA lige u badmintonu, a najviše uspjeha imali su predstavnici Slovenije i Hrvatske. Turnir, koji se inače održavao u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković, zbog velikog interesa igrača ovog se puta održavao i u dvorani  SRC “3. maj” u Rijeci, pa su se igrači nadmetali na ukupno 20 terena.


Foto KŠR Gorovo




 


U organizaciji KŠR Gorovo, ŠKD Zašport te SSR “Sport za sve” PGŽ, međunarodni turnir za rekerativce Kvarner open se održavao u sklopu ADA lige, a bio je to onaj završni turnir koji je doslovno odlučivao o najboljima u ukupnom plasmanu. Preko 250 sudionika prijavilo se u ukupno 20 kategorija, a sudjelovali su igrači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije i Njemačke. Najviše uspjeha imali su igrači iz Slovenije i Hrvatske koji su dominirali u skoro svim kategorijama, jedino je pobjedu u  B kategoriji odnio predstavnik Mađarske, a u D kategoriji predstavnica Njemačke.


Foto KŠR Gorovo


 


Bio je to pravi sportski spektakl koji je završio odličnim partyjem na opatijskom kupalištu Tomaševac, na kojem su podijeljena priznanja i na kojem je zabava potrajala do kasnih večernjih sati. Opatija se još jednom potvrdila kao vrstan domaćin, a valja podsjetiti da je ovo bio jedan od najvećih badminton turnira na ovim prostorima.


Foto KŠR Gorovo