Vlasnik Knicksa, Rangersa i Madison Square Gardena pozitivan na koronavirus



NEW YORK Vlasnik NBA momčadi NY Knicks, NHL momčadi NY Rangers te izvršni direktor i predsjednik tvrtke koja upravlja dvoranom Madison Square Garden u New Yorku 64-godišnji James Dolan pozitivan je na koronavirus, objavili su New York Knicksi u subotu.


 


Prema objavi na društvenim mrežama Dolan ne osjeća gotov nikakve simptome bolesti COVID-19 te će “nastaviti s redovnim poslovnim aktivnostima”. Knicksi su objavili da je njihov vlasnik u samoizolaciji.




 


New York je epicentar pandemije u Sjedinjenim Američkim Državama. Do nedjelje je u toj saveznoj državi bilo više od 52.000 pozitivnih osoba na koronavirus, oko 7.300 ljudi smješteno je u preopterećenim bolnicama, a oko 1.800 je na odjelima intenzivne njege.


 


Dolan je posljednje ime s poduže liste osoba zaraženih koronavirusom, koje su povezane s NBA ligom. Počelo je s pozitivnim testovima centra Utah Jazza Rudyja Goberta i njegovog suigrača Donovana Mitchella, nakon čega je prekinuto natjecanje u NBA ligi. Nakon njih zaražena su četvorica košarkaša Brooklyn Netsa, među kojima je bio i ozlijeđeni Kevin Durant, dok se ostala trojica nisu identificirala.


 


Bek Boston Celticsa Marcus Smart je također bio pozitivan, baš kao i dvojica neimenovanih igrača Los Angeles Lakersa. Pojavu zaraženih koronavirusom potvrdili su Philadelphia 76ers i Denver Nuggets, ali nijedan od klubova nije obznanio je li među pozitivnim osobama bio netko od igrača.


 


Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.