Pozvano 19 igrača

Vaterpolo reprezentacija počela pripreme na Korčuli, zasad u pogonu samo mlađi igrači

Hina

Ivica Tucak/Foto REUTERS

Ivica Tucak/Foto REUTERS



Hrvatska vaterpolska reprezentacija u nedjelju se okupila u Korčuli, gdje će do 16. kolovoza odraditi svoj prvi dio priprema. Ključno okupljanje uslijediti će u Šibeniku, gdje se planira održavanje međunarodnog turnira najjačih europskih reprezentacija.


“Ovaj prvi dio priprema odradit će mlađi igrači reprezentacije kojima će biti priključeni još neki sa šireg popisa. Uz njih, na Korčuli je i U-20 reprezentacija, pa je plan da ispratimo i te igrače i napravimo kvalitetne zajedničke treninge. Potom slijedi sedam dana odmora nakon kojih ulazimo u završni blok ljetnih priprema u Šibeniku. Tamo će se okupiti kompletna reprezentacija te ćemo odigrati međunarodni turnir na kojem do sada imamo potvrdu sudjelovanja reprezentacija Italije i Crne Gore. Vjerujem da nas očekuje jako kvalitetan turnir”, rekao je izbornik Ivica Tucak.


Hrvatski vaterpolski savez priopćio je kako je na pripreme u Korčulu izbornik pozvao 19 igrača, a to su: Marko Bijač, Ivan Marcelić, Toni Popadić, Marin Šparada, Luka Lozina, Lovro Paparić, Andro Bušlje, Marko Macan, Rino Burić, Nikola Štrkalj, Hrvoje Benić, Luka Bukić, Ante Vukičević, Loren Fatović, Franko Lazić, Ante Visković, Zvonimir Butić, Andrija Bašić, Lovre Miloš.