Počinje doigravanje

Vaterpolisti Primorja EB večeras protiv Jadrana, ne dolazite na Kantridu ako imate temperaturu

Igor Duvnjak

Tim Brubnjak (Primorje EB)/Foto Arhiva NL

Tim Brubnjak (Primorje EB)/Foto Arhiva NL

Temperatura će biti mjerena i svim sudionicima utakmice, igračima, ljudima na klupi, isto tako sucima i delegatu - rekao je Damir Glavan



RIJEKA Vaterpolisti Primorja EB večeras na Kantridi igraju prvi susret četvrtfinala doigravanja PH protiv Jadrana. Damir Glavan, nekadašnji trofejni vaterpolist, a sada član uprave Primorja EB i voditelj operative Rijekasporta na bazenu Kantrida, na konferenciji za medije apelirao na oprez gledatelja za večerašnju utakmicu na otvorenom bazenu kako bi se izbjegao bilo kakav rizik od zaraze koronavirusom.


– Igramo na otvorenom bazenu, u lijepom ambijentu. Igra se od 20 sati, ulaz ćemo otvoriti u 19 sati, apeliramo na zainteresirane gledatelje da dođu tih sat vremena prije utakmice. Poduzet ćemo sve mjere zaštite kako bismo izbjegli zdravstvene rizike. Pustit ćemo u prodaju 300 ulaznica kako bi u skladu s mjerama zaštite koje je donio hrvatski zavod za javno zdravstvo, da bi bili čim oprezniji. Na ulazu će svim gledateljima biti mjerena tjelesna temperatura i onome koji ima povišenu temperaturu, neće biti dozvoljen ulaz na bazen. Apeliramo na one koji su prehlađeni ili imaju temperaturu, da ne dolaze. Temperatura će biti mjerena i svim sudionicima utakmice, igračima, ljudima na klupi, isto tako sucima i delegatu – rekao je Glavan.


Posljednji susret uoči ovog večerašnjeg odigran je još 7. ožujka kada je Primorje EB u A2 Regionalnoj ligi, kasnije prekinutoj, ugostilo splitski POŠK. Riječani su tada u golijadi pobijedili 22:16.