Odbojkaški kamp

U organizaciji MOK Rijeka i Županijskog saveza održan odbojkaški kamp za “klince” na Trsatu

Ivan Volarić

Sudionici odbojkaškog kampa na Trsatu

Sudionici odbojkaškog kampa na Trsatu

Višednevnom trsatskom okupljanju za djevojke i mladiće do 17 godina odazvalo se 30 odbojkaša i 42 djevojke iz klubova iz cijele županije



RIJEKA Završen je odbojkaški kamp koji se organizaciji MOK Rijeka i Odbojkaškog saveza PGŽ-a održao u Dvorani mladosti. Višednevnom trsatskom okupljanju za djevojke i mladiće do 17 godina odazvalo se 30 odbojkaša i 42 djevojke iz klubova iz cijele županije. S njima su na ispravljanju određenih elemenata radili brojni treneri, a sve zajedno ukrasili su posebni gosti poput hrvatskog reprezentativca Sandra Dukića. Opatijski je reprezentativac polaznicima kampa pokazao vježbe zagrijavanja koje upražnjavaju članovi reprezentacije pred kojom je skorašnji nastup na EURO-u. Veliki odaziv jasna je poruka organizatoru za iduću godinu, ali i pokazatelj da su se mladi zaželjeli treninga nakon što su većini od njih prošle sezone dvorane bile nedostupne.


Inače, odbojkaši Rijeke u četvrtak kreću na ljetni predah, to će trajati do 9. kolovoza, kada kreću mlađi prvotimci, odnosno 16. kolovoza kada bi se trebale okupiti sve igračke snage trenera Velimira Liverića.