Ništa od meča

Tyson Fury se oglasio nakon što Anthony Joshua nije potpisao ugovor za borbu koja se trebala održati 3. prosinca

Hina

Tyson Fury/Foto REUTERS

Tyson Fury/Foto REUTERS

"Službeno je, Dan D je došao i prošao", rekao je Fury na Instagramu



LONDON Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji verzije WBC Britanac Tyson Fury odustao je od borbe s Anthonyjem Joshuom, rekavši da njegov sunarodnjak nije potpisao ugovor prije isteka roka u ponedjeljak.


“Službeno je, Dan D je došao i prošao”, rekao je Fury na Instagramu. “Nikakav ugovor nije potpisan, pa je gotovo za Joshuu”, napisao je Fury.


Fury i Joshua javno su dogovorili datum 3. prosinca za svebritansku borbu u teškoj kategoriji koja se godinama pripremala, no ona se ipak neće dogoditi.




Fury i Joshua javno su dogovorili datum 3. prosinca za svebritansku borbu u teškoj kategoriji koja se godinama pripremala.
Međutim, još uvijek nema jamstava da će se nastaviti unatoč ugovorima koji su izdani i poslani u Joshuin kamp prošlog petka.


Tayon je odlučio postaviti rok do ponedjeljka, 26. rujna u 17 sati za Joshuu da potpiše ugovor za borbu s njim, a Joshua je odgovorio  da ugovore trenutačno pregledavaju njegovi odvjetnici.


Njegov promotor Eddie Hearn, u međuvremenu, inzistira na tome da nema šanse da se dogovor može finalizirati prije roka koji je odredio Fury u ponedjeljak.


Fury je već izabrao i zamjenu, te će 3. prosinca boriti s bivšim WBA prvakom u teškoj kategoriji Mahmoudom Charrom, nakon što ga je 37-godišnji Nijemac izazvao na borbu na društvenim mrežama.