Ništa od povratka

Tyson Fury dva dana nakon što je najavio povratak potvrdio da se ipak povlači iz ringa

Hina

Tyson Fury/Foto REUTERS

Tyson Fury/Foto REUTERS

"Konačno sam odlučio otići i na svoj 34. rođendan svima vam želim 'bon voyage'", objavio je na InstagramuLONDON Svjetski prvak u verziji WBC Tyson Fury objavio je u petak da “napušta” boks, dva dana nakon što je inzistirao da će se vratiti kako bi završio obračun protiv Britanca Dereka Chisore.


Fury je u travnju, nakon što je pobijedio Dilliana Whytea na stadionu Wembley, rekao da je obećao svojoj ženi da će se povući, prije nego što je izrazio interes za borbu protiv Anthonyja Joshue u Engleskoj pod uvjetom da je meč slobodan za gledanje i prisustvo publike.


Obećanje o dovršetku dviju trilogija – jedne s Deontayem Wilderom i druge s Chisorom – činilo se kao potvrda da su Furyjevi planovi za mirovinu odgođeni.
“Veliko hvala svima koji su pridonijeli mojoj karijeri tijekom godina i sada, nakon dugih teških razgovora, konačno sam odlučio otići i na svoj 34. rođendan svima vam želim ‘bon voyage'”, objavio je na Instagramu.


Ishod revanša između Joshue i prvaka po verzijama WBA, WBO, IBF i IBO Ukrajinca Oleksandra Usyka u Jeddahu sljedeći tjedan, mogao bi uvjeriti Furyja da ponovno razmisli.