Superliga odbojkašica

Trener odbojkašica Rijeke uoči gostovanja u Splitu: “Očekujem još jednu tvrdu utakmicu”

Luka Medak

Igor Lovrinov/Foto V. KARUZA

Igor Lovrinov/Foto V. KARUZA

Istina je da su Brda predzadnja sa samo jednom pobjedom, ali ne vjerujem da će pasti bez borbe - rekao je Lovrinov



RIJEKA Odbojkašice Rijeke danas u okviru osmog kola Superlige u 18 sati gostuju u Splitu kod odbojkašica Brda. Nakon dva uzastopna poraza od pretendenata za naslov, Mladosti i Marine Kaštele, Riječanke će tražiti nove bodove koji bi ih vratili u gornji dio prvenstvene ljestvice.


– Igramo protiv ekipe koja je slabija od naša prethodna dva protivnika, ali očekujem još jednu tvrdu utakmicu. Istina da su predzadnji sa samo jednom pobjedom, ali ne vjerujem da će pasti bez borbe. Mislim da su nam ekipe podjednake, a s obzirom na to da nismo bili uvjerljivi ni protiv nominalno slabijeg Velog Vrha, ne očekujem ni sada da ćemo se prošetati do bodova – rekao je trener Igor Lovrinov.


Nakon utakmice s Brdima, već u utorak djevojke očekuje i dvoboj osmine finala Kupa Snježane Ušić, u kojem igraju protiv Drenove.




– U toj utakmici smo favoriti, tu nema dileme, ali sigurno da će biti poseban natjecateljski naboj s obje strane jer je to gradski derbi. Sve osim naše pobjede bilo bi iznenađenje, a nadam se da ga neće biti – kazao je Lovrinov.


U slučaju da opravdaju status favorita, Riječanke će 8. prosinca igrati u četvrtfinalu protiv boljeg iz dvoboja Velog Vrha i Marine Kaštele.