Nova titula

Trener odbojkaša Mladosti se nakon osvojene titule prisjetio prijatelja Dragana Kobiljskog čija kćer je stradala u masakru

Portal Novi list

Odbojkaši Mladosti s trofejom/Foto PIXSELL

Odbojkaši Mladosti s trofejom/Foto PIXSELL

Htio bih ovu pobjedu posvetiti Eni Kobiljski, kćeri mog prijatelja Dragana Kobiljskog, odbojkaša, čija je kćer ubijena u masakru u školi u Beogradu - rekao je Peris



ZAGREB Odbojkaši Mladosti osvojili su u dramatičnom doigravanju naslov prvaka Hrvatske. Nakon 76 minuta igre s 3:0 su pobijedili Mursu Osijek s 3:0 (25:18, 25:12, 25:22), na njihovom terenu i pred njihovom publikom. Osječani su vodili 2:0 u seriji, no Zagrepčani su izveli veliki preokret i stigli do svoje nove titule prvaka.


– Nismo bili hladne glave, moramo analizirati što se dogodilo, iako je 99% to stvar psihološke prirode. Jer, nismo mi zaboravili igrati odbojku u tjedan dana. No, na kraju možemo biti zadovoljni sezonom – rekao je Mario Teppert, trener Murse.


Ratko Peris, trener Mladosti, imao je posebnu posvetu nakon osvojene titule.




– Još jedna naša fenomenalna partija. Nije nam bilo lako, ali vjerovali smo u sebe. Dobro smo se pripremili i slavili na kraju, ovo je veliki rezultat za nas, jer imamo puno mladih igrača u momčadi koje smo morali promovirati u ovoj sezoni. Čestitam svojim dečkima na pobjedi. Htio bih ovu pobjedu posvetiti Eni Kobiljski, kćeri mog prijatelja Dragana Kobiljskog, odbojkaša, čija je kćer ubijena u masakru u školi u Beogradu – rekao je Peris.