Ohrabrujuće vijest

Tiger Woods se probudio nakon operacije, u stabilnom je stanju, liječnici su sanirali otvorene prijelome desne noge

Portal Novi list

Mjesto nesreće i Tigerov SUV snimljeni iz zraka/Foto REUTERS

Mjesto nesreće i Tigerov SUV snimljeni iz zraka/Foto REUTERS

Liječnici su šipkama i vijcima sanirali dva otvorena prijeloma na desnoj nozi, a posebno su stradali gležnjevi i stopala na obje noge



LOS ANGELES Tiger Woods se probudio nakon duge i teške operacije nogu u UCLA medicinskom centru. Njegovo stanje je stabilno, te se odmora i oporavlja nakon što je doživio tešku prometnu nezgodu. Tako otprilike zvuči najkraća vijest koja je stigla iz Kalifornije. Woods je u prometnoj nezgodi ostao priklješten u vozilo, morali su intervenirati i vatrogasci, koji su ga u konačnici oslobodili i izvukli iz vozila. Stradali su u nesreći donji ekstremitet, a posebno desna noga gdje je zadobio dva otvorena prijeloma. Liječnici su to morali sanirati šipkama i vijcima. Najgore su prošli gležnjevi i stopala, a oštećeno je i mišićno tkivo na nogama.


Nije još poznato da li će se ova golferska  legenda morati podvrgnuti novim operativnih zahvatima, ali se zna da su ga, barem prema policijskim izvještajima, pojas i zračni jastuci spasili od još težih, vjerojatno po život teških posljedica. Jedan od neimovanih policijskih službenih izjavio je da je može biti sretan što je živ, a sve to zahvaljujući kvalitetnom SUV-u i činjenici da je vozio propisno zavezan.