Paparić u Beogradu

Srpski mediji likuju: Nadareni riječki vaterpolski centar se zahvalio hrvatskoj reprezentaciji i potpisao za Partizan!

Portal Novi list

Lovro Paparić/Foto Arhiva NL

Lovro Paparić/Foto Arhiva NL

Uvijek sam na raspolaganju Hrvatskoj i Savezu, ali smatram da je bilo dosta šikaniranja kroz ove pripreme reprezentacije - izjavio je Paparić za SN nakon što nije dobio poziv za završne pripreme u Šibeniku



RIJEKA Lovro Paparić pronašao je novi angažman. Riječki centar potpisao je za Partizan. Srpski mediji registrirali su tu vijest i likujući konstatirali da je prije potpisa “napustio hrvatsku reprezentaciju”. Načelno to nije pogrešna konstatacija, iako svemu nedostaje adekvatno pojašnjenje. Paparić se, naime, privremeno zahvalio izborniku Ivicu Tucku, ali ne zbog toga jer je otišao u Beograd na potpis ugovora.


– Poslao sam mail Savezu, ali nije da nisam zainteresiran, uvijek sam na raspolaganju Hrvatskoj i Savezu, ali smatram da je bilo dosta šikaniranja kroz ove pripreme reprezentacije – izjavio je Paparić za Sportske novosti.


Čini se da se u njemu prelomilo nakon što nije pozvan na završne pripreme za EP u Splitu koje su počele u Šibeniku.




– Dovoljno je pogledati moje rezultate na pripremama. I plivački i fizički dio, dakle, u teretani, rezultati su vrlo dobri. To bi, mislim, trebao biti preduvjet da se igraču da određena minutaža, prilika da pokaže nešto u utakmici. Tu priliku nisam imao. Cijele me se pripreme nekako micalo sa strane, možda ubacilo koje dvije minute u neku utakmicu. Po tome sam vidio da je odluka donesena puno prije tih priprema. Nisam bio time zadovoljan i to sam napisao u mailu. Dakle, nisam se ja zahvalio reprezentaciji, ali dok se nešto ne promijeni, ne želim biti tamo. Nadam se da će se u budućnosti nešto promijeniti i da ću biti u krugu reprezentacije jer ja to i želim – rekao je riječki centar za SN.