Teška nesreća

Pogledajte kako izgleda SUV u kojem je Tiger Woods umalo izgubio život, javila se i njegova bivša djevojka Linsday Vonn

Portal Novi list

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Poruke podrške Tiger Woodsu objavili su brojni poznati sportaši. Među njima i njegova bivša djevojka, umirovljena slavna skijašica



LOS ANGELES Dok američka javnost čeka na ishode operativnog zahvata kojemu je podvrgnut Tiger Woods (45) mediji prenose fotografije i zračne snimke njegova SUV-a (Genesis GV80) s kojim je najpoznatiji golf igrač današnjice u utorak izletio s prometnice u Los Angelesu da bi odmah bio s ozbiljnim ozljedama nogu prebačen u bolnicu.



Prema policijskim priopćenjima nesreći je kumovala (pre)brza vožnja, a od težih ozljeda Woodsa su spasili zračni jastuci, koji su se odmah aktivirali, te sigurnosni pojas, kojega je koristio za vrijeme vožnje. Tiger je neposredno nakon nesreće bio u svjesnom stanju, a pomoć pri izvlačenju iz vozila morali su pružiti i vatrogasci što samo svjedoči o težini nesreće.





Poruke podrške Tiger Woodsu objavili su brojni poznati sportaši. Među njima i njegova bivša djevojka, umirovljena slavna skijašica Linsday Vonn. Woods i Vonn prekinuli su svoju vezu prije tri godine.