WTA Miami

Petra Martić se plasirala u drugo kolo parova u Miamiju, prošla je još jedna hrvatska predstavnica

Hina

Petra Martić/Foto REUTERS

Petra Martić/Foto REUTERS

Martić je u paru s Amerikankom Shelby Rogers sa 6-2, 6-2 svladala američku kombinaciju s pozivnicom Baptiste - Montgomery



MIAMI Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić ipak neće otići bez pobjede iz Miamija, gdje se u subotu plasirala u drugo kolo turnira ženskih parova i pridružila se Dariji Jurak koja je to isto učinila nekoliko sati prije.


Martić je u paru s Amerikankom Shelby Rogers sa 6-2, 6-2 svladala američku kombinaciju s pozivnicom Baptiste – Montgomery. Zanimljivo, Martić i Rogers su u ždrijeb ušle tek kao zamjena, nakon što je nekoliko kombinacija odustalo od nastupa.


Pobjedu je ostvarila i Darija Jurak. Sa srpskom tenisačicom Ninom Stojanović u prvom kolu je svladala Amerikanku Kaitlyn Christian i Ruskinju Alu Kudrjavcevu sa 6-2, 6-3.




Od hrvatskih predstavnika u subotu je poražen samo Franko Škugor. Šibenčanin je u paru s Amerikancem Austinom Krajicekom poražen od sedmih nositelja Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Salisburyja sa 6-2, 7-6 (5) uz propuštenu set-loptu za odlazak u odlučujući ‘tie-break’.