Lopovska posla

Osvajač Indian Wellsa otkrio da je imao problema s ukradenim tenisicama kao i Andy Murray

Hina

Cameron Norrie/Foto REUTERS

Cameron Norrie/Foto REUTERS

Srećom, uz njih nije bio vjenčani prsten, kazao je Norrie



INDIAN WELLS  Iako u finalu turira Masters 1000 serije u Indian Wellsu nije mogao igrati u svojim starim, dobro razgaženim tenisicama britanski tenisač Cameron Norrie osvojio je turnir pobijedivši Gruzijca Nikoloza Basilašvilija sa 3-6, 6-4, 6-1.


 Uoči svog najvažnijeg meča u karijeri otkrio je da su mu nestala tri para starih tenisica koje je ostavio u svlačionici.


“Ne znam kako su nestale, ali možda ih je netko tko čisti prostorije jednostavno bacio. Srećom, uz njih nije bio vjenčani prsten“, kazao je Norrie referirajući se na slučaj Andyja Murraya, kojem su na turniru u Indian Wellsu također ukrali tenisice i vjenčani prsten. No, kasnije su mu ih vratili.




“Ne znam što ljudi imaju protiv Britanaca kradući im tenisice”, našalio se Norrie i dodao: “Nisam ih uspio pronaći i morao sam igrati u potpuno novim tenisicama. To je problem i malo mi je zaokupilo misli, ali onda sam si rekao: “ovo su tenisice koje imaš i fokusirat ću se na ono što mogu kontrolirati”. Malo sam ih razgazio i na kraju sve je ispalo dobro”.