Dobrodošla pomoć

Opatijski vaterpolo klub i Liburnia Riviera Hoteli proširili suradnju: “Stvara se pozitivna atmosfera oko kluba”

Marina Kirigin

Igor Nekić i Danijel Premuš/Ma. KIRIGIN

Igor Nekić i Danijel Premuš/Ma. KIRIGIN

Čast nam je da su nas prepoznali i u ovoj jednoj fazi konsolidacije kluba pružili nam ruku. Vjerujem da se stvaraju novi vjetrovi - gradnja bazena koja je najavljena u studenom ide svojim planom - rekao je predsjednik kluba Danijel Premuš



OPATIJA  Ugovorom o sponzorstvu između najveće hotelske kuće na Kvarneru, Liburnia Riviera Hotela, i opatijskog vaterpolo kluba proširena je suradnja ovih dvaju partnera koja je započela još u prošloj godini, kada su Liburnia Riviera Hoteli vaterpolo klubu ustupili hotelski bazen na upotrebu. Svečani čin potpisivanja dogodio se jučer u kavani Imperial u Opatiji, a ugovor su potpisali predsjednik kluba Danijel Premuš i direktor poslovnog razvoja Liburnia Riviera Hotela Igor Nekić. Tom prigodom istaknuto je kako opatijski klub mijenja naziv, odnosno umjesto Opatija 1981 odsad će nositi ime Opatija LRH.


– Iznimna mi je čast i zadovoljstvo da smo službeno potpisali ugovor s Liburnia Riviera Hotelima, tvrtkom koja je »motor« i prepoznatljiv opatijski brend. Čast nam je da su nas prepoznali i u ovoj jednoj fazi konsolidacije kluba pružili nam ruku. Vjerujem da se stvaraju novi vjetrovi – gradnja bazena koja je najavljena u studenom ide svojim planom, u uzrasnim kategorijama postigli smo iznadprosječne rezultate unatrag dva mjeseca, od ove godine igramo i Prvu B ligu, a u naše redove stigao je određen broj igrača iz Primorja. Mislim da se stvara pozitivna atmosfera i nadam se da je ovo početak jedne dugogodišnje suradnje s Liburnia Riviera Hotelima – rekao je Danijel Premuš, a Nekić je naglasio kako im je čast što mogu biti partneri i u bliskoj suradnji s opatijskim vaterpolo klubom.


– Liburnia Riviera Hoteli kao glavni i vodeći hotelski subjekt u destinaciji vodi brigu o lokalnoj zajednici, a i o sportskim klubovima jer je sport kao turistički segment izuzetno bitan. Iz tog razloga smo prepoznali ovu suradnju kao bitnu za razvoj sporta u samoj destinaciji kako bi se mladi stanovnici imali gdje baviti sportom. Vjerujemo i nadamo se da će naša pomoć vaterpolo klubu dati jedan snažan, novi vjetar u leđa – rekao je Nekić.




Opatijski klub nakon tri sezone ponovo nastupa u prvom B razredu. Nakon dvaju susreta, poraza i pobjede u prva dva kola, trener seniorskog sastava Danijel Kancijanić iznio je svoja očekivanja.


– Momčad je vrlo mlada i nemamo prevelika očekivanja. Osobno očekujem borbu za vrh, ali prvenstveno je cilj razvoj mladih igrača, da kroz ovo natjecanje steknu iskustvo i jednog dana budu spremni za prvoligaški vaterpolo – rekao je Kancijanić.