Opatija volleyball reunion

Opatija volley i Flamingosi osvojili prvo izdanje odbojkaškog turnira održanog u Opatiji

Ivan Volarić

Detalj s turnira u Opatiji

Detalj s turnira u Opatiji

Na turniru je sudjelovao osam ekipa u dvije konkurencijeRIJEKA  Sastav domaćina, novoformiranog Opatija volleya u muškoj, te splitskog Flamingosa u miks kategoriji završeno je prvo izdanje turnira u rekrativnoj odbojci »Opatija volleyball reunion«, koji je održan u opatijskoj dvorani Marino Cvetković. Turniru se na kraju odazvalo osam ekipa, po četiri u svakoj konkurenciji. Opatijci, uglavnom igrači koji su prije desetak godina nosili dres prvoligaša Opatije, prvo su mjesto odnijeli ispred Sheefta, Čazme i Mlake, dok je kombinirani sastavu Flamingosa odnio prvo mjesto ispred zagrebačkih PMF-ovaca, rovinjskog Villasa i gostiju iz Srbije – Sombora. Igrao je »svatko sa svakim« pa su gledatelji imali prilike vidjeti 12 zanimljivih utakmica.


– Prije svega zadovoljni smo jer se, bez obzira na to što je turnir bio rekreativne razine, igralo jako ozbiljno. Svi sudionici su izrazili svoje zadovoljstvo ne samo kvalitetom turnira, već i organizacijom – rekao je Ivan Đorđević u ime organizatora, Opatija volleya i dometnuo kako će turnir prerasti u tradicionalan.


– Ono o čemu ćemo ubuduće voditi računa je da uskladimo termin turnira sa svim ostalim rekreativnim turnirima u okruženju. Ove godine smo zbog formiranja kluba i svega ostaloga nismo bili u mogućnosti odabrati neki kvalitetniji termin – dodao je Đorđević.
Podjela nagrada održana je na »afteru« u Beach baru Colloseum, a organizatori turnira sada svoje organizacijske napore usmjeravaju prema sezoni odbojke na pijesku i uobičajenim aktivnosti pod okriljem KOP Opatije. Tako će se 4. lipnja u Ičićima održati »Karneval media« ili maškarni turnir u odbojci na pijesku za poznate osobe.