Projekt se nastavio

Odbojkaški savez i MOK Rijeka na Trsatu su realizirali još jedan kamp za najmlađe

Ivan Volarić

Ono što je vrlo bitno istaknuti je da je kamp bio besplatan za sve sudionike i da u vodstvu Odbojkaškog saveza Primorsko-goranske županije najavljuju da će dogodine ponovno okupiti svu zainteresiranu odbojkašku mladost



RIJEKA  Završio je odbojkaški kamp u Dvorani mladosti u organizaciji Županijskog odbojkaškog saveza i MOK Rijeka. Devet treninga odradilo je 46 odbojkaša i 38 odbojkašica rođenih 2006. godine i mlađih pristiglih iz tri muška (Rijeka, Gornja Vežica i Kvarner) i osam ženskih klubova (Rijeka, Gornja Vežica, Matulji, Turnić, Kastav, Kozala, Grobničan i Drenova). Velimir Liverić, tajnik Saveza i trener u MOK Rijeka, jedan je od petorice stručnjaka (Juričić, Burić, Lencović i Crnković), koji su radili s polaznicima kampa na ispravljanju uočenih individualnih pogrešaka.


– Ovo je dobra prilika da naši mladi odbojkaši i odbojkašice po završetku sezone usvoje neka nova znanja ili isprave neke nedostatke u, primjerice, svojoj tehnici – govori Liverić o kampu koji ima tradiciju dužu od dva desetljeća.


Doduše, to se odnosi na odbojkaše, odbojkašice su u rad uključene prije dvije godine. Osim toga, i naš županijski instruktor kroz ove trening može steći uvid u potencijal igrača i igračica u određenim godištima.




Ono što je vrlo bitno istaknuti je da je kamp bio besplatan za sve sudionike i da u vodstvu Odbojkaškog saveza Primorsko-goranske županije najavljuju da će dogodine ponovno okupiti svu zainteresiranu odbojkašku mladost na istom mjestu.