Kup odbojkašica

Odbojkašice Rijeke večeras na Trsatu dočekuju favoriziranu Mladost u četvrtfinalu Kupa Hrvatske

Katarina Blažević

Igor Lovrinov/Foto M. LEVAK

Igor Lovrinov/Foto M. LEVAK

Utakmica u Dvorani mladosti počinje u 19 sati



RIJEKA Odbojkašice Rijeke CO nakon teškog prvenstvenog gostovanja u Vukovaru protekle subote, danas će već na parket Dvorane mladosti, gdje će od 19 sati u četvrtfinalu Kupa Snježane Ušić ugostiti najtrofejniju hrvatsku ekipu – zagrebačku Mladost. Doduše, Zagrepčanke nisu i aktualne osvajačice Kupa, jer je do trofeja prošle sezone stigla Marina Kaštela, koja je pak ove sezone ispala u osmini finala od Splita.


Mladost je veliki favorit u ovom dvoboju, koji je već i slavio na Trsatu ove sezone. Riječankama u subotu slijedi puno važniji dvoboj, s fenjerašem Brdima u Superligi.


– Tako je, taj će nam susret biti puno važniji od ovoga u Kupu s Mladosti. Jako sam zadovoljan kako su djevojke odigrale kod Vukovara, sada smo na dobrom tragu pa se nadam da ćemo tako nastaviti i protiv Brda – jasan je trener Rijeke CO Igor Lovrinov, koji ponovo neće moći računati na Petru Gregorović zbog ozljede.




Pobjednik četvrtfinalnog susreta Rijeke CO i Mladosti igrat će u polufinalu s Kelteksom, dok drugi polufinalni par čine Ribola Kaštela i Dinamo.