Superliga odbojkašica

Odbojkašice Rijeke protiv Brda traže bodove za plasman u doigravanje, tribine Dvorane mladosti su otvorene

Zlatko Horvat

Igor Lovrinov/S. DRECHSLER

Igor Lovrinov/S. DRECHSLER

Imamo dobre šanse za osvajanje četvrtog mjesta, ali više nemamo pravo na kiks. Moramo pobijediti što se mora pobijediti - tvrdi trener Igor Lovrinov



RIJEKA Odbojkašice Rijeke CO nastavljaju lov na četvrto mjesto u prvom krugu natjecanja u Superligi. Riječanke imaju dva boda i dvije utakmice manje od trenutačno četvrtoplasiranog Dinama, uz njihov međusobni ogled u pretposljednjem kolu. Večeras u 19. kolu Riječanke dočekuju Brda, sastav koji je na desetom mjestu.


– Splitski sastav je pri dnu, ali to u ovoj ligi ne znači ništa posebno. Liga nije nikad bila izjednačenija, mala je razlika u kvaliteti od trećeg mjesta naniže. Odskaču jedno Marina Kaštela i Mladost – kaže Igor Lovrinov, trener Riječanki. – Brda su u grčevitoj borbi za ostanak, a mi za četvrto mjesto u doigravanju. Imamo dobre šanse za osvajanje četvrtog mjesta, ali više nemamo pravo na kiks. Moramo pobijediti što se mora pobijediti.


Prvi put ove sezone otvorit će se i za vrata gledatelje. Nužna je jedino COVID potvrda. Susret se igra od 19.30 sati u Dvorani mladosti.




– Treba nam pomoć s tribina. U prvom dijelu odigrali smo tešku utakmicu u Splitu, koju smo dobili 3:2. Njima gori pod petama, ali nama su potrebni bodovi. Igračice su zdrave, sve je u redu – zaključuje Lovrinov.