Superliga odbojkašica

Odbojkašice Rijeke nakon pobjede u Kaštel Starom gostuju u Vukovaru

Luka Medak

Igor Lovrinov/Foto Arhiva NL

Igor Lovrinov/Foto Arhiva NL

U prvoj utakmici nismo baš briljirali, loši smo bili na prijemu servisa i to nam je dosta otežalo posao - kaže trener Igor Lovrinov



RIJEKA Odbojkašice Rijeke u drugom kolu Superlige ponovo idu u goste, ovoga puta na istok Hrvatske, gdje će od 19 sati igrati protiv Enne Vukovar. Riječanke su u prvom kolu u teških pet setova pobijedile Kaštelu, a prema svemu sudeći, ni u Vukovaru im neće biti ništa lakše.


– U prvoj utakmici nismo baš briljirali, loši smo bili na prijemu servisa i to nam je dosta otežalo posao. No, sretno i spretno smo osvojili dva boda i to je najvažnije. Sada nam slijedi još jedna teška utakmica, Vukovar je također jak na servisu i imat ćemo šanse samo ako dovedemo u red taj prijem – rekao je trener Igor Lovrinov.


Vukovarke su u prvom kolu izgubile bez dobivenog seta od Marina Kaštele, ali trener Lovrinov tvrdi da ta utakmica nije mjerilo njihove kvalitete.




– Istina da su izgubili, ali Marina Kaštela je jedan od favorita za osvajanje naslova, tako da se ne može reći da su podbacili. Sada prvu utakmicu igraju kod kuće i sigurno da će se željeti pokazati i iskupiti, tako da će bez sumnje biti zanimljiva utakmica – zaključio je Lovrinov.