Novo poglavlje

Odbojkašice Drenove protiv Varaždina otvaraju novu prvoligašku sezonu, dobre pripreme bude optimizam

Ivan Volarić

Ilija Matić/Foto S. DRECHSLER

Ilija Matić/Foto S. DRECHSLER

Došlo nam je nešto mlađih igračica iz drugih klubova, no okosnica ekipe ostala je ista - kaže trener i predsjednik kluba Ilija Matić



RIJEKA Domaćim susretom protiv Varaždina na Kozali ove subote (19.30) s novom prvoligaškim sezonom kreću i odbojkašice Drenove.


– U pripremnom razdoblju odradili smo dobar posao. Malo više sam se nego inače angažirao oko treninga, a dosta nam je pomogao i kondicijski trener Emil Baltić, koji je odradio jako puno toga s djevojkama u proteklih mjesec dana. Prošloga vikenda odigrali smo u Odžaku dvije prijateljske utakmice, protiv premijerligaša Modriče i prvoligaša Odžaka. Obje utakmice dobili smo 3:0 i to sigurno budi razlog za optimizam. Vjerujem da ćemo biti bolji nego prošle sezone. Liga se proširila na 12 klubova, kako sada stvari stoje, tri ekipe ispadaju iz lige, a nitko neće u Superligu – govori Ilija Matić, predsjednik i trener riječkih odbojkašica.


Igrački kadar nije doživio značajnije promjene u odnosu na prošlu sezonu.




– Došlo nam je nešto mlađih igračica iz drugih klubova, no okosnica ekipe ostala je ista. Ponavljam, bitno je da smo dobro odradili pripreme i sigurno da se onda sukladno tome možemo nadati boljoj sezoni od prošlosezonske – rekao je Matić.