Tragedija

Odbojkaški savez pokrenuo akciju prikupljanja sredstava za obitelj trenerice koja je u potresu ostala bez brata i oca

Portal Novi list

U Majskim Poljanama smrtno su stradali otac i brat trenerice OK Gline, a njihov dom potres je sravnio do temelja



ZAGREB Hrvatski odbojkaški savez pokrenuo je akciju prikupljanja sredstava za obitelj odbojkaške trenerice Marine Tomić Šantek (OK Glina), koja je u potresu izgubila oca i brata. Obavijest objavljenu na stranicama HOS-a objavljujemo u cijelosti:


“Tragična vijest dolazi iz Gline, gdje je u razornom potresu stradala obitelj naše trenerice Marine Tomić Šantek (OK Glina).


U potresu koji je 29. prosinca iza 12 sati, čiji je epicentar bio kod Petrinje, pogodio Hrvatsku nažalost imao je smrtne posljedice i razorio domove mnogih ljudi.




U Majskim Poljanama smrtno su stradali otac i brat trenerice Marine, a njihov dom potres je sravnio do temelja. Hrvatski odbojkaški savez pokrenuo je akciju pomoći Marini i njezinoj obitelji.


Molimo sve dobre ljude, ljubitelje odbojke, naše klubove i sve koji su spremni pomoći da se priključe akciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i svi zajedno u ovim teškim trenucima pomognemo našoj trenerici Marini i njenoj obitelji.


Uplatom direktno na Marinin  IBAN HR 6924070003205538702   pomozite našoj trenerici  i njezinoj obitelji u ovim teškim trenucima.


Hrvatski odbojkaški savez šalje iskrene izraze sućuti obitelji ispred svih djelatnika HOS-a i cijele hrvatske odbojkaške obitelji”, stoji u objavi na stranicama HOS-a.