Superliga odbojkaša

Odbojkaši Rijeke u Sisku ostvarili petu prvenstvenu pobjedu nakon pet odigranih setova i gotovo dva sata igre

Portal Novi list

Vid Čargonja/Foto V. KARUZA

Vid Čargonja/Foto V. KARUZA

Ova pobjeda je dobrodošla injekcija samopouzdanja za Riječane uoči polufinala Kupa i susreta s Mursom ove srijede u Dvorani mladosti

Sisak – Rijeka 2:3




SISAK  Utakmica 14. kola Superlige odbojkaša: Sisak – Rijeka 2:3 (25:23, 17:25, 26:24, 9:25, 9:15). Dvorana: SD Zeleni brijeg. Gledatelja: 50. Suci: Horvat i Muha.


SISAK: Išek, Alić, Duraković, Blažević, Cota, Basta (L), Alihodžić (L), Kolarec, Šarar, Senčar, Vakufac, Šarčević.


RIJEKA: Mičetić, Dukić, Lasić, Maglica, Čargonja, Banko (L), Đulović, Vlah, Banović, Babić, Žeželić, Smiljanić (L).




Odbojkaši Rijeke petom prvenstvenom pobjedom ove sezone napravili su korak prema sigurnosti sredine ljestvice. Riječani su ostavili jedan bod domaćinu nakon što su izgubili dobiveni treći set. Imali su tijekom cijelog seta dva-tri poena prednosti, vodili su i 24:22, a onda prokockali dvije set lopte i dozvolili Siščanima da naprave preokret.


Odgovor sastava trenera Velimira Liverića bila je onakav kakav treba biti. Gosti su četvrti set odigrali u jednom dahu, vodili su 15:3 i 21:6. Peti set otvorio je Vid Čargonja sa sedam uzastopnih servisa za vodstvo Riječana 7:0 nakon čega je bilo jasno da će dva boda put Trsata. Dobrodošla injekcija samopouzdanja uoči polufinala Kupa i susreta s Mursom ove srijede u Dvorani mladosti!