Odbojkaški vikend

Odbojkaši Rijeke u osmini finala Kupa gostuju u Zadru, drugoligaš Mlaka dočekuje Kaštelane

Ivan Volarić

Odbojkašice Rijeke u nedjelju gostuju u VinkovcimaRIJEKA  Ovoga vikenda neće se igrati prvenstveni ogledi u najvišim rangovima odbojkaških natjecanja. Na rasporedu su utakmice osmine finala završnice Kupa Hrvatske. Odbojkaši Rijeke od 17 sati gostuju kod prvoligaških rivala iz Zadra. Riječani su papirnati favoriti, uostalom, pobijedili su u Zadru u prvenstvu na otvaranju sezone. Doduše, tada je trener Velimir Liverić imao na raspolaganju najjači mogući sastav što danas neće biti slučaj.


Riječki drugoligaš Mlaka će od 17.45 sati u Dvorani mladosti ugostiti uglednog gosta – Ribola Kaštelu. Kaštelani su nedavno na Trsatu poraženi od Rijeke u pet setova, danas bi svaki izgubljeni set od riječkoga drugoligaša predstavljao istinsko iznenađenje.


Odbojkašice Rijeke će svoj ogled osmine finala Kupa odraditi u nedjelju (18 sati) u Vinkovcima. Pobjednik Kupa regije zapad za odbojkašice je pulski prvoligaš Veli Vrh koji je u finalu nadigrao drugoligaš Grobničan (3:1). Grobničanke su pak u polufinalu bile bolje od prvoligaša Drenove.