Superliga odbojkaša

Odbojkaši Rijeke u domaćem susretu s Medicinar Trnjem priželjkuju upisati drugu prvenstvenu pobjedu

Ivan Volarić

Velimir Liverić/Foto Arhiva NL

Velimir Liverić/Foto Arhiva NL

Protiv Medicinara definitivno moramo smanjiti oscilacije u igri i obavezno popraviti prijem servisa koji nije bio na najboljoj razini u posljednjem susretu. Bez toga nema ništa - upozorava trener Liverić



RIJEKA  Odbojkaši Rijeke večeras (18 sati) će na Trsatu protiv Medicinar Trnja pokušati ostvariti drugu pobjedu ove sezone. Doduše, povratnik u superligaške vode sigurno neće biti lagan suparnik.


– Medicinar se nakon nekog vremena vratio u Superligu, imaju dobre, školovane i iskusne igrače, poput Skorina ili Dumbovića. Tu je i naš libero Lešić, koji je na fakultetu u Zagrebu – govori trener Riječana Velimir Liverić i napominje da je Medicinar u svakom slučaju sastav koje treba shvatiti itekako ozbiljno. Doduše, Riječani i nisu u situaciji da bilo koga shvate olako.


– Od početka sezone napominjem da u svakoj utakmici, u svakom treningu i u svakom poenu moramo biti maksimalni. Borbenost i pravi angažman su jedini način da počnemo skupljati bodove. Protiv iskusnog Centrometala jako smo oscilirali u našoj igri. Igrali smo na refule, možda smo mogli uhvatiti koji set, ali realno, teško je u takvim okolnostima bilo očekivati nešto više. Protiv Medicinara definitivno moramo smanjiti oscilacije u igri i obavezno popraviti prijem servisa koji nije bio na najboljoj razini u posljednjem susretu. Bez toga nema ništa – rekao je Liverić, koji će imati na raspolaganju sve igrače.