Superliga odbojkaša

Odbojkaši Rijeke nisu uspjeli ponoviti četvrtfinale Kupa i drugi put ove sezone svladati Varaždince

Ivan Volarić

Luka Lasić i Sandro Dukić pokušavaju zaustaviti Antu Mišuru/Foto M. LEVAK

Luka Lasić i Sandro Dukić pokušavaju zaustaviti Antu Mišuru/Foto M. LEVAK

Riječani, za razliku od susreta četvrtfinala Kupa s kraja prošle godine, u prvom redu nisu bili na onoj fanatičnoj razini borbenosti i angažmana

Rijeka – Kitro Varaždin 1:3




RIJEKA  Utakmica 13. kola Superlige odbojkaša: Rijeka – Kitro Varaždin 1:3 (20:25, 25:11, 21:25, 19:25). Dvorana mladosti. Gledatelja: 70. Suci: Kramar Šandl i Pihler.


RIJEKA: Gerometta, Čargonja 15, Đulović 1, Krmpotić 3, Maglica 3, Lasić 5, Banko (L), Banović, Mičetić 1, Dukić 24, Babić 3, Maras, Žeželić, Smiljanić (L) 1.


VARAŽDIN: Manduran 7, Mamić (L), Ličina 1, Oršolić 20, Mišura 22, Čilaš 5, Dautbašić, Mezak 5, Mišlov, Ivić (L).




Odbojkaši Rijeke nisu uspjeli drugi put ove sezone svladati Varaždince na svojem parketu. Riječani, za razliku od susreta četvrtfinala Kupa s kraja prošle godine, u prvom redu nisu bili na onoj fanatičnoj razini borbenosti i angažmana. Osim toga kao da je u ključnim trenucima nedostajalo više raspoloženih pojedinaca sposobnih prelomiti utakmicu na riječku stranu.


Izuzetak je drugi set kojega su domaći odigrali u jednom dahu. Baš sve u toj dionici bilo je na visokoj razini. U preostala tri seta Riječani su tek povremenim refulima pokušavali otpuhati vrlo dobre goste. Tračak nade probudio se u četvrtom setu kada su domaći stigli na 15:19, no ubrzo je ponovo sve otišlo na gostujuću stranu.