Superliga odbojkaša

Odbojkaši Rijeke na Kozali dočekuju trećeplasiranu Ribolu Kaštelu, Riječani žele “skupo prodati kožu”

Ivan Volarić

Noa Banović/V. KARUZA

Noa Banović/V. KARUZA

 Noa Banović je zbog skočnog zgloba upitan za nastup, isto tako nekoliko treninga tijekom prošlog tjedan preskočio je i tehničar Lovro Maglica pa je moguće da će Liverić na toj poziciji pružiti priliku dvije godine mlađem Leu Čekadi



RIJEKA  Odbojkaši Rijeke danas u neuobičajenom terminu (15.30 sati) i na neuobičajenom mjestu (Kozala umjesto Trsata) dočekuju trećeplasiranu Ribolu Kaštelu i pretposljednjoj domaćoj prvenstvenoj utakmici ove sezone. Kaštelani su veliki favoriti, no Riječani se ne misle tek tako unaprijed predati. Uostalom, nedavnom pobjedom nad Trnjem su praktički riješili sve brige oko ostanka u ligi pa mogu rasterećeno igrati u završnim kolima Superlige.


– Teško možemo ozbiljnije zaprijetiti gostima, ali uz odgovarajući angažman i borbenost sigurno im možemo osjetno otežati put do pobjede – kaže trener Velimir Liverić.


Noa Banović je zbog skočnog zgloba upitan za nastup, isto tako nekoliko treninga tijekom prošlog tjedan preskočio je i tehničar Lovro Maglica pa je moguće da će Liverić na toj poziciji pružiti priliku dvije godine mlađem Leu Čekadi.




.